Jobb i HLK?

Siste nytt

Ledig stilling som dronepilot

Hålogaland Kraft AS er et regionalt kraft- og bredbåndsselskap som ønsker å lyse opp og forenkle kundenes hverdag med nyttige, trygge og moderne produkter og tjenester. Nyskapning, samfunnsengasjement, kundeorientering og en god infrastruktur skal sikre en sterk markedsposisjon i vårt område. Selskapet har 86 medarbeidere og er eid av 7 kommuner. I vårt eget forsyningsområde består kraftsystemet av en 132 kV ringforbindelse på Hinnøya, 7 større transformatorstasjoner, 10 kraftverk og ca 2700 km linje- og kabelnett.

Les mer

Ledig stilling som Utviklingsansvarlig Kraftnett

Hålogaland Kraft AS er et regionalt kraft- og bredbåndsselskap som ønsker å lyse opp og forenkle kundenes hverdag med nyttige, trygge og moderne produkter og tjenester.Nyskapning, samfunnsengasjement, kundeorientering og en god infrastruktur skal sikre en sterk markedsposisjon i vårt område. Selskapet har 86 medarbeidere og er eid av 7 kommuner. I vårt eget forsyningsområde består kraftsystemet av en 132 kV ringforbindelse på Hinnøya, 7 større transformatorstasjoner, 10 kraftverk og ca 2700 km linje- og kabelnett.

Les mer

Studenter

Er du student og snart jobbsøker, eller trenger du rett og slett sommerjobb?

Les mer

Hvorfor oss?

En stor og viktig bedrift i en region med et godt klima og fantastisk natur. Dette er utgangspunktet. Men det finnes flere gode grunner til at du bør velge oss!

Les mer

Aktivitetskalender

Kommer vi til din skole? Hvilke andre tiltak gjennomfører vi?

Les mer
undefined

Masse ny, positiv energi!

Vi har fått svært mange nye fjes det siste året.

Les mer
© 1996-2013 Hålogaland Kraft. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Utviklet av Hålogaland ikt